Min kjære kone,

Å Miste din kjærlighet har vært den vanskeligste tiden i mitt liv. Vanskeligere enn å miste familiemedlemmer, se mine foreldre skilsmisse eller selv de tøffeste øyeblikkene i min barndom.I begynnelsen var forholdet vårt så fullt av kjærlighet, moro og energi. Jeg savner alltid å være med hverandre eller fortelle hverandre alt som skjedde i vår tid.Å Starte gode karrierer, kjøpe vårt første hjem, ha vår første oversjøiske ferie og deretter bli engasjert, alle fantastiske minner fra en tid var kjærlighet erobret alt. Vår kjærlighet. Et oversjøisk bryllup dør for og deretter en bryllupsreise for livet, livet kunne ikke bli bedre for oss.Det var ikke lenge i vår livslange forpliktelse at ting begynte å forandre seg, gleden og ønsket om å være nær hverandre, ble erstattet av at vi brukte mer tid på jobben enn vi måtte.Hver gang vi flyttet, håpet jeg at et nytt miljø ville bringe oss sammen igjen, og det gjorde det en stund, men vi gikk snart tilbake til våre gamle vaner og fortsatte å drive fra hverandre.Kjærlighet og ekteskap var aldri ment å være lett, og nå sitter jeg her med en tåre som ruller nedover kinnet mitt og beklager år med å ikke jobbe med oss og forsøker å kommunisere hvor mye jeg elsket deg og fortsatt gjør.

jeg beklager at jeg ikke har gjort deg til første prioritet i livet mitt. Det er noe jeg må leve med hver dag. Jeg beklager at jeg forsømmer deg fysisk og mentalt, og tvinger deg til å søke det andre steder. Jeg er lei for at du ikke elsker meg lenger.Alt jeg noensinne har ønsket siden vi møttes, var å gjøre deg til den lykkeligste kvinnen på planeten og passe på deg som enhver mann ønsker å gjøre for sin brud. Et eller annet sted på veien mistet jeg synet av hva meningen med livet mitt handlet om.

jeg burde ha søkt hjelp for mine personlige kamper og usikkerhet. Jeg burde ha betrodd deg for støtte. I stedet holdt jeg meg selv og la mine indre demoner ta kontroll over livet mitt.Å flytte hjemmefra har vært den mørkeste og skumleste tiden i mitt liv. Mitt hjerte bryter hver morgen, når jeg våkner for å finne deg ikke der ved siden av meg.jeg vil aldri vite om du vil lese dette, og jeg vet at selv om du gjorde det, ville det ikke reparere gjerdene mellom oss, men alt jeg kan håpe er at en dag vil stjernene tilpasse seg for å få oss tilbake på sporet for måten livet var ment å være.

jeg håper at du en dag kan tilgi meg.Som jeg har reflektert over fortiden og ser gjennom våre bryllupsbilder, vet jeg dypt i mitt hjerte at du aldri vil se eller elske en annen mann slik du elsket meg. Jeg har aldri eller vil aldri bli den perfekte mann, men jeg vet at det eneste jeg trenger er deg.

jeg elsker deg hvert sekund av hver dag, og jeg vil alltid.

Kjærlighet, Ektemann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.