Har det vært et punkt i livet ditt når ting falt på plass for litt og reisen virket litt … lett? Som du hadde alt funnet ut?

det skjedde for meg en gang. Jeg landet en ny jobb for en høyere lønn med en enklere tidsplan. Jeg var lykkelig i et stabilt forhold. Jeg følte meg så komfortabel i øyeblikket at jeg begynte å tro at jeg nesten kunne kysten for resten av mine dager, og jeg ville bli perfekt oppfylt av det livet jeg allerede hadde skapt.

men ting forandrer seg, ikke sant? Noen nye utgifter rullet inn, og den høyere lønnen virket ikke som gullgruven jeg en gang trodde det var. Den enkle timeplanen forlot meg med tomgangstid jeg tok for gitt og brukte ikke veldig klokt. Forholdet viste seg å være en rose—vakker så lenge det varte, men forutbestemt til å gå til grunne. Og like raskt som alt så ut til å komme sammen i min verden, falt det hele fra hverandre, og etterlot meg til å gjenoppbygge.

» universet gir ingen gaver av livslang suksess. De må fortjenes om og om igjen.»

jeg lærte kanskje den største leksjonen i livet mitt gjennom alt dette. Jeg lærte det på den harde måten: universet gir ingen gaver til livslang suksess. De må fortjenes om og om igjen. Glede og oppfyllelse er bevegelige mål, som er helse og rikdom. Så med tanke på at vi hele tiden må jobbe for å oppnå disse suksessstolpene, lærer vi bedre å være komfortable, ikke i prestasjon selv, men i jakten på prestasjon. Og som de av oss som studerer målsetting og måloppnåelse vet, er jakten vår langt mer sannsynlig å lykkes hvis vi har en plan.jeg blir stadig spurt: «hvordan definerer SUKSESS suksess?»jeg tror vi alle streber etter fire ting i livet: lykke, helse, vekst og hensikt. Det er temaene vi treffer hver måned, med våre bidragsytere som tilbyr innsikt i hvordan du kan jobbe mot disse målene i din karriere, relasjoner og ånd. Vi forteller utrolige historier om mennesker som strekker seg etter sine egne ambisjoner, og du vil lære av deres erfaringer og perspektiver. Forfølgelsen stopper aldri, så kom tilbake hver måned forberedt på å ta et nytt skritt fremover.

jeg er også glade for å kunngjøre en annen stor utvikling FRA SUCCESS headquarters: endelig har vi vår egen podcast! Søk ETTER SUKSESS Insider på iTunes, Stitcher eller gjennom din favoritt podcast app, og abonnere gratis. Hver uke, SUCCESS.com ‘ S Shelby Skrhak og jeg vil diskutere de nyeste trendene innen personlig empowerment, entreprenørskap og karriereutvikling. Vi vil grave i bøker, ideer og nyheter du vil vite om. Vi vil chatte med spesielle gjester, inkludert forfattere, bransjeeksperter, bedriftsledere, trendsettere på våre ansatte og andre all-around vellykkede mennesker. Og vi vil ha mye moro å gjøre det.

podcasten og alle de andre endringene du har lagt merke til i bladet og på SUCCESS.com, er produktene av mye omtanke og arbeid. De har ikke kommet sammen lett. Men vi har hatt glede av vår streben etter fortreffelighet. Vi har blitt komfortable med ideen om at vi alltid vil bli bedre og gjøre det bedre. Det er givende å vite at vi jobber med det.På samme måte handler DETTE SPØRSMÅLET OM SUKSESS om å etablere ro—en følelse av indre fred – når du streber etter å forbedre deg. Ta en last av og nyt det!

denne artikkelen vises I MAI 2016-utgaven AV SUCCESS magazine.

Josh Ellis

josh ellis er sjefredaktør for success magazine. Før han begynte SUKSESS i 2012, var han en dyktig digital og trykt sportsforfatter, som jobbet For Dallas Cowboys Star magazine, lagets gameday-program, og DallasCowboys.com Opprinnelig fra Longview, Texas, begynte han å skrive for sin hjemby avis på 16.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.