Vær oppmerksom på at jeg mottok dette produktet gratis å bruke med barna mine, og jeg ble kompensert for tiden min. Som alltid er mine meninger om læreplanen ærlig, og jeg var ikke pålagt å legge inn en positiv anmeldelse.

da barna mine var unge, var kunst en av mine favorittklasser å undervise. Vi likte å lage håndverk og fargelegging sammen ofte på daglig basis. Som mine barn har blitt eldre har det blitt mer utfordrende å lære kunst fordi jeg ikke er kunstnerisk.

online videokunstkurs, videokunstkurs, online videokunst, online kunstkurs, kunstkurs, homeschool kunst, kunstklasser online, online kunstklasser

Dette er vårt første år ved hjelp av online og digital læreplan for 90% av hjemmeundervisning, og vi elsker det. Da vi begynte vår homeschool år var jeg ikke sikker på at kunst læreplaner som hver av mine barn hadde valgt var riktig for dem fordi de er visuelle elever.I grunnskolen hadde vi EN DVD – basert kunstplan som min kunstelskende datter virkelig likte, men det endte i 5. klasse. Jeg hadde vært på utkikk etter en annen visuelt basert kunst pensum for dette året, men fant ikke en før vi begynte denne homeschool år.

nylig oppdaget jeg online videokunstkurs SOM begge barna mine elsker! Det er veldig utfordrende for meg å finne et kunstprogram som begge barna liker fordi mens datteren min elsker kunst, er sønnen min en perfeksjonist som sliter med det.

Online Video Art Kurs for Homeschoolers

Sparketh er en online video art kurs program som gir morsomme, enkle leksjoner for studenter med varierende for studenter med varierende kunstneriske evner og interesser. Alle kursene er organisert etter ferdighetsnivå (nybegynner, middels og avansert) og kurstype (utfordring, teknisk og aktivitet).

online videokunst kurs, videokunst kurs, online videokunst, online kunst kurs, kunst kurs, homeschool kunst, kunst klasser online, online kunst klasser

Det er over 350 online videokunst kurs tilgjengelig gjennom Sparketh. Du finner tegneaktiviteter for en panda og en kanin; tekniske tegningstimer for ansikts proporsjoner og tegning teksturer; maleri klasser for en akvarell blå jay og et fall tre-og så mye mer!

hvert kurs instruktør tar tid å snakke om kunstprosjekt før du begynner leksjonen. Da min sønn valgte å lære å tegne en kanin for sin søster som ikke følte seg bra, lærte vi at instruktøren aldri hadde sett en kanin før, og han måtte besøke en dyrebutikk for å se nøyaktig hvordan de så ut før han kunne lære elevene hvordan å tegne en kanin.

etter at du har logget Inn På Sparketh-kontoen din og åpnet et online videokunstkurs, finner du et anbefalt oppsett for klassen, vilkårene og takeaways, en materialliste og andre detaljer du finner nyttig for både deg som lærer og for studenten din.

online videokunstkurs, videokunstkurs, online videokunst, online kunstkurs, kunstkurs, homeschool kunst, kunstklasser online, online kunstklasser

Det er flere videoer inkludert for hvert online kunstkurs Av Sparketh. Jeg tror dette er spesielt beneficials for homeschool planlegging, yngre studenter og ikke-kunstneriske studenter som kanskje trenger pauser i kunstklassen.

Hvorfor Vi Elsker Sparkeths Online Videokunstkurs

det jeg elsker mest om Online videokunstkursene Fra Sparketh er at deres program vokser MED barn. Som mine barns kunstneriske evner og interesser fremgang leksjonene vil også! Jeg trenger ikke å kjøpe en annen kunst pensum hvert år fordi de legger til en ny kunst leksjon til sitt program hver uke!datteren min hadde det så gøy å lære å tegne en panda og et tre fra Med Sparkeths instruktør Dwayne! Hennes favoritt del av disse leksjonene var detaljene Som Dwayne lærte henne å legge til hver av tegningene før de ble fullført. Grunnen til at hun elsker Sparketh er fordi du kan velge noen kunst leksjon som du vil, i alle nivå som du vil, når du vil!

online videokunstkurs, videokunstkurs, online videokunst, online kunstkurs, kunstkurs, homeschool kunst, kunstklasser online, online kunstklasser

min sønn liker vanligvis ikke kunstklassen og ender opp frustrert fordi hans kunstprosjekt ikke ser akkurat ut som eksemplet. Men takket være de enkle å følge, trinnvise instruksjonene og evnen til å pause Og spole Tilbake Sparkeths kunstleksjoner, likte han virkelig å lære å tegne en kanin til søsteren sin.

hans favoritt del Av Dwayne leksjon var coloring in the rabbit for sin søster. Det Han virkelig likte mest Om Sparketh var at leksjonene var enkle for ham å følge som en ikke-kunstnerisk student.

online video kunst kurs, video kunst kurs, online video kunst, online kunst kurs, kunst kurs, homeschool kunst, kunst klasser online, online kunst klasser

Som en homeschool mor med visuelle elever Sparketh Har vært en stor velsignelse for vår homeschool! Det har gjort å lære å tegne og lage kunst moro for begge barna mine-noe jeg ikke trodde var mulig!

Sparketh gir 200 vinnere en GRATIS MÅNED! Så vær sikker på at du går inn for å vinne nedenfor! Alle e-poster oppgitt for å vinne vil bli gitt Til Sparketh for markedsføringsformål.

Hvis Du vil se Hva Sparketh handler om, må du følge dem På Facebook, Pinterest og Instagram!

har barna dine noen gang brukt et online videokunstkurs? Hvis ja, hvilken og hvordan likte de det?

Misty - Grunnlegger Av Hjemmeundervisning Året rundt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.