for de som er interessert i hva dental kavitasjon kirurgi er som, her er en oppsummering av min siste erfaring.jeg satte meg først ned med tannlegeassistenten (som også hadde gjort dette nylig) og hadde en god prat med henne om operasjonen og fordelene hun hadde fått fra å ha det gjort. Så kom tannlegen inn og besvarte mine spørsmål og gikk gjennom prosedyren med meg. Han så på pan x-ray (fra 2007) som jeg hadde tatt med meg og trodde han så mistenkelige steder hvor mine lavere visdomstenner hadde vært. Jeg hadde bare 2 visdomstenner kommet inn (senker) og da de utviklet hulrom, valgte jeg å få dem trukket i stedet for fylt. På den tiden, begrunnelsen var at, siden de var skjeve, jeg vil trolig utvikle flere fyllinger siden de var vanskelig å rengjøre og kostnaden for å trekke dem var ikke mye mer enn å få fyllinger. Jeg trodde at jeg bare ville bli kvitt dem og aldri måtte tenke på dem igjen-ha!!

De tok en ny pan x-ray, siden han insisterte på å ha en som ikke var mer enn ett år gammel før du utfører kirurgi. Deretter gjorde tannassistenten CAVITAT-skanningen. Hun satte ren aloe vera gel på utsiden av kjeften min og også inne i munnen min langs kjeften, så legg en rund enhet på utsiden av kjeften og en pennlignende enhet inne i munnen min. Disse enhetene jobber sammen for å lage skanningen av hver enkelt tann. Hun gjorde hver tann langs begge sider av min underkjeven. Hun skrev ut resultatene og skanningen viste kavitasjoner på hvert utvinningssted. Venstre side var en større kavitasjon enn høyre, noe som korrelerer med at symptomene mine er verre i venstre øre.legen kom inn for å gjennomgå de nye pan-røntgen-og CAVITAT-resultatene, og brukte deretter En Elektro-Dermal Screeningsmaskin for å sjekke begge ekstraksjonsstedene for å få en tredje «mening» om det var kavitasjoner der eller ikke. Jeg fikk ham til å bruke denne maskinen til å sjekke hvor mine øvre visdomstenner ville ha kommet inn hvis jeg hadde noen, bare for å være sikker på at det ikke var noen problemer der. For å gjøre screeningen holdt jeg en kobberstang i den ene hånden og satte pekefingeren på den hånden på tannkjøttområdet på ekstraksjonsstedet mens legen satte en annen pennlignende pekerkontakt på visse meridianpunkter på den annen side for å fullføre kretsen og teste balansen på den meridianen. Begge bunnen visdom tann utvinning steder var langt ute av balanse. De øvre visdomstanngummiområdene var i balanse.

deretter ga tannassistenten meg litt lypo-sfærisk nano-teknologi vitamin C å drikke. Jeg hadde ikke tatt noen vitamin C for 24 timer før, men de sa at denne typen vitamin c er det samme som å få det fra EN IV, så jeg gikk videre og drakk den. Produktet de ga meg kan bli funnet på www.livonlabs.com

så på dette tidspunktet var det på tide å komme videre med operasjonen. Han begynte å bedøve meg om 11: 30 med en ikke-adrenalinbedøvelse. Jeg husker ikke navnet på det, jeg tror det startet med En «P». Dessverre synes ikke-adrenalinbedøvelsen å være ikke så sterk eller langvarig, og jeg måtte få et nytt skudd av bedøvelse for å være helt nummen.

Neste kom snittet i høyre tannkjøtt og deretter boret. Du kan fortelle når boret gikk inn i kavitasjonsområdet. Det er som når du borer et hull gjennom wallboard, og når du er gjennom wallboard, er motstanden borte og boret «synker inn» i det tomme rommet bak. Legen sa at når hullene er åpnet opp, innholdet som kommer ut ser ut som en oljeflak. Han gjorde mer boring og deretter brukt en manuell curette å skrape noen av bein, så gjorde mer boring. Selvfølgelig var tannassistenten også suging og sprøyting av vann, etter behov hele tiden. Når han var fornøyd med at han hadde fjernet alle de syke bein og» gunk » (i mangel av et bedre ord), de satt en latex dekker over fingeren min og gjorde EDS maskinen igjen for å se om området var nå tilbake i balanse. Det var det. Han sydde deretter snittet. Han satte 2 masker på hvert sted og brukte oppløsningsmasker. Jeg vet at jeg ble rådet til å oppløse masker her, men siden denne tannlegen er 4 timer unna, syntes det å være fornuftig i dette tilfellet, og han var helt komfortabel med å bruke dem.den samme prosessen ble brukt på venstre tannkjøtt, men han tok noen prøver av nekrotisk bein og «gunk» for en biopsi og patologi rapport for å se etter cyster og uregelmessigheter. Han sa at han prøver å få flere data for å støtte eksistensen av kavitasjoner, siden mange fortsatt ikke kjøper inn i dette er et reelt problem. Det var en ekstra kostnad for dette, og jeg kunne ha avslått det, men jeg vil gjerne vite hva rapporten sier, så jeg la ham gjøre det.

han satte den siste sømmen rundt 1:30pm, så hele operasjonen for de to nettstedene tok ca 2 timer. Men han tok en kort pause etter å ha gjort venstre side, sannsynligvis 10-15 minutter eller så.

jeg bestemte meg for å kjøre hjem etter operasjonen. Eller, jeg skal si, jeg syklet hele veien hjem (4 timer). For meg er jeg veldig glad jeg gjorde dette, i stedet for å bo på et hotell. Jeg var fortsatt numbed opp i minst en time av stasjonen og deretter begynte å ta ibuprofen etter at. Etter ca 3 ibuprofens byttet jeg Til Tylenol, og det syntes å fungere bedre for meg for smerten. Det var en lett tur tilbake, og jeg var så komfortabel i passasjersetet som jeg ville ha vært i min recliner hjemme. Og når jeg var hjemme, kunne jeg ta vare på meg selv mye bedre enn om jeg var på et hotellrom.

tannlegeassistenten fortalte meg å spise noe den kvelden, og siden jeg har hatt noen hypoglykemiske tendenser tidligere, hadde jeg en liten blandet smoothie senere den kvelden. Jeg hadde en stor lunsj før avtalen, men trengte fortsatt litt noe den kvelden. Jeg har lært å spise fra en kalkunbaster for å få mat mest forbi tannområdet. Og etter å ha den smoothie skyllet jeg veldig forsiktig med litt destillert vann som Hadde Lugols joddråper blandet inn. Jeg hadde også en sprayflaske som jeg blandet med saltoppløsning og Lugols joddråper og ville liberalt spritz hele munnområdet med dette. legen fortalte meg ikke å bruke Waterpik jeg hadde kjøpt til søndag, selv om jeg tror at hvis jeg hadde vært mer erfaren med det, kunne jeg ha brukt det før og bare holdt seg borte fra snittområdene. Men som det var, maten jeg spiste neste dag, hadde egentlig ikke «partikler» som kunne sitte fast hvor som helst, spesielt siden jeg matet meg med kalkunbasteren. Jeg stakk med smoothies (yoghurt, juice og en banan) og pudding, alt anstrengt gjennom en rustfritt sil og HCl dråper tilsatt. Noe vann jeg drakk ble destillert og jeg også holdt seg borte fra koffein for et par dager, siden det kan constrict blodkar. På den andre dagen begynte jeg å blande en veggisuppe og spiste den med kalkunbasteren. Neste dag hadde jeg litt havregryn som jeg svelget i stedet for å tygge. Den waterpik var veldig nyttig med å holde munnen renset ut etter disse matvarene.

når det gjelder hva jeg ikke hadde forventet, forventet jeg ikke å ha så vondt i halsen etterpå. Men ifølge etterbehandlingsarket ga legekontoret meg, dette er normalt. Jeg hadde heller ikke forventet at kjevemusklene mine skulle være så stramme at det var vanskelig å åpne munnen min. Igjen, dette er normalt og egentlig ikke overraskende, etter å ha holdt munnen åpen i minst en og en halv time.

smertenivået var ikke veldig høyt, men kjeften min har vært ekstremt sår hele tiden. Igjen, ikke overraskende, vurderer du har i utgangspunktet hatt noen ta En Dremel verktøy til kjeven og rutes ut en del av det på hver side. Jeg har noen små blåmerker på venstre side, men ikke dårlig. Hvis jeg hadde kunnet, ville jeg ha planlagt en akupunkturbehandling På Lør eller Sol for å hjelpe med ømhet og tetthet i kjeven min.

Andre ting som er oppført på etterbehandlingsarket som ble gitt til meg, er:
ikke røyk i 24 timer (ikke et problem for meg).
ikke bruk sugerør i 24 timer.
ikke ligge flatt på ryggen. Hold hodet hevet på 2-3 puter mens du hviler eller sover
ikke spytt i 24 timer. Dette vil føre til mer blødning.Blåmerker kan utvikle seg over siden av ansiktet og halsen. Dette vises vanligvis ikke før 3 eller 4 dager etter operasjonen.Trismus (muskel tetthet) av musklene kan føre til problemer med å åpne munnen. Ikke bekymre deg for dette. Åpning og lukking av kjeven vil hjelpe trismus.Fuktig varme bør påføres det kirurgiske området 48 timer etter operasjonen(Ikke før 48 timer). Jeg brukte fuktig varme 24 timer etter operasjonen fordi jeg virkelig ønsket det, og Hulda Clark anbefaler dette umiddelbart etter operasjonen.
det kan være liten heving av temperaturen i 24 til 48 timer etter operasjonen. Dette er normalt. Hvis du temperaturen vedvarer i over 48 timer eller er forhøyet over 101 grader, ring vårt kontor.
Drikk så mye væske som mulig, da dehydrering kan føre til en økning i temperaturen.
hvis hjørnene av munnen din er strukket, kan de tørke og sprekke. Leppene bør holdes fuktig med en krem eller salve. (Jeg definitivt opplevd dette)
de andre tennene kan verke og være følsomme for varme og kalde. Denne tilstanden er normal og bør forbedres uten behandling på kort tid. (Mine nedre tenner vondt i kort tid umiddelbart etter at bedøvelsen hadde gått av, så gikk den bort)
etter operasjonen, skyll forsiktig området. Ikke bruk en vanninnretning.
etter 24 timer, skyll forsiktig med fortynnet munnvann eller en saltvann (saltvann) løsning etter hvert måltid. (Jeg ville unngå kommersiell munnvann)
en liten øreverk eller sår hals er normalt postoperativt. Hvis, etter 3 eller 4 dager, denne tilstanden blir verre og er ledsaget av en alvorlig BANKENDE på utvinning stedet, kan du ringe vårt kontor.

Når det gjelder hva det er gjort for meg, har jeg hatt konstante alvorlige indre øreproblemer de siste 6 årene. Før det var mine indre øreproblemer sporadiske og påvirket ikke livet mitt så mye. Jeg har hatt konstant lavt nivå svimmelhet, sammen med ringing og brøl i ørene mine. Nesten umiddelbart etter operasjonen, på vei hjem, la jeg merke til at brølet i ørene mine var mye mindre. Det er fortsatt en god del støy som gjenstår, men jeg håper jeg vil se enda mer forbedring etter at beinet vokser igjen og fyller hullene. Men jeg kan høre mye tydeligere ut av mitt venstre øre nå enn jeg kunne før operasjonen. Tiden vil vise hva andre fordeler kan komme fra det, men jeg er veldig fornøyd med det jeg har fått ut av det så langt.

Mitt siste råd til alle som skal gjøre dette er å ta flere dager etter operasjonen for å bare hvile. Jeg skriver dette på mandag, og jeg føler meg nå opp til å gjøre noen normale aktiviteter. Men jeg prøver fortsatt å være veldig forsiktig med hva jeg spiser og holde mat vekk fra snittområdene. Og jeg bruker waterpik og skyller med vann / Lugols løsning etter å ha spist noe. Jeg vil nok gjøre dette for en annen dag eller to, bare for å være på den sikre siden. Etter å ha gått gjennom alt dette og betalt for operasjonen, vil jeg ikke ta noen sjanser for at nettstedene blir smittet, og jeg må gå gjennom alt igjen!!

Vel, Det er alt jeg kan tenke på.

Ericka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.