Vurdering: 4.00 basert på 5 Karakterer
Julian

Feb 23, 2021 Av Julian

Hvordan Batch redigere i lightroom www.sleeklens.com

Velkommen Til En Annen Lightroom Tutorial, fra dette vi kommer til å fortsette på Fra Vår Batch Redigering opplæringen jeg gjorde For Photoshop. Mye forskjellig fra å sette et vannmerke I Adobe Lightroom.Som de to går, foretrekker jeg langt Å Batch Redigere bilder I Lightroom, jeg finner det bare enklere og tilfredsstillende. Bruke rutenettvisningen gjør ting praktisk.

Photoshop gjør batch redigering litt annerledes.

en veldig kraftig funksjon I Lightroom CC, batch redigering lar deg bruke endringer på de valgte bildene eller bildene. Dette gjøres når du kommer tilbake fra et arrangement eller en ferie med mange bilder eller bilder. I noen av bildene har du kanskje sett at de enten ser litt undereksponerte eller deres farger litt dempet. Så i stedet for å jobbe hvert bilde, redigerer du bilder i Lightroom for å oppnå de samme resultatene innen få minutter.jeg startet lightroom Batch Redigering av bilder I Lightroom ved å installere Lightroom presets først. Jeg foretrekker det på den måten, men det er bare meg jeg antar.

Så hvis du Må Importere bilder I Lightroom og har klikket På Utvikle innstillinger, bør du se ut som meg selv.

bildet nedenfor er etter min mening litt mettet i forhold til hva jeg vil ha det, jeg føler at jeg kan ta med flere Av Disse Fargene ut som det ble tatt på en utmerket tid på dagen.

Måten vi batch redigere bilder eller bilder i Å bruke Lightroom Forhåndsinnstilling er vi må først klikke på det første bildet, så med meg, jeg har bare to, men bildet du gjorde en stor redigeringsøkt med 400 hvor stor dette ville være.

det jeg skal gjøre med dette bildet er å plukke ut en Av Våre Sleeklens Presets.

jeg vil nok bruke noen flere også, kanskje En Vignett for å legge Til Litt Eller Kunstnerisk stil.

Ok så for dramatisk effekt har jeg bestemt meg for å gjøre dette til en nattscene! Bare se på effekten jeg har opprettet fra ett klikk fra det vi tidligere hadde, uvirkelig! Hvordan er redigeringsarbeidsflyten så langt?

jeg tror jeg vil også legge så slags High Dynamic Range til det også, jeg ønsker virkelig å få ut alle sprekker i disse steinene, jeg tror det ville se kjempebra.For dette vil jeg ikke legge til en FAKTISK HDR-lagret Forhåndsinnstilling, men det jeg skal gjøre er å bruke En Av Mine Eksponeringsforhåndsinnstillinger for å belyse Høydepunktene litt mer.

Så når jeg er ferdig med det, kan jeg legge til En Av Mine Skarpe Forhåndsinnstillinger.

når jeg har plukket ut alle mine forhåndsinnstillinger og jeg er glad, kan jeg da gå over Til Grunnpanelet for litt ekstra finjustering hvis jeg ønsker det. Bruk forhåndsinnstillinger når det trengs.

jeg tror jeg skal legge litt mer mørke til mine skygger og leke med fargene bare en liten bit mer.jeg vil bare ta et sekund å merke seg her for deg, at noen ganger får Du En Forhåndsinnstilling og det fungerer, men det er bare noe av og du tror jeg skulle ønske det kunne være litt mørkere på steder eller ha litt mer slik og slik eller mindre av hva som helst.

Vel, det er lett løst, i hurtigutviklingspanelet kan du gjøre justeringer som om jeg skal vise deg her nå.

Så til Høyre ser du det på bildet nedenfor, Grunnpanelet.

Hva jeg gjorde her har jeg økt Høydepunktene litt, Mine Skygger var allerede på 100%, men ikke bekymre deg jeg kan bruke Som jeg gjorde Den svarte skyveknappen for å øke det litt mer.

så økte Jeg De Hvite for å få Frem Høydepunktene akkurat det lille ekstra.

når du gjør dette, har en lek rundt og se hvilke resultater fra du får, ikke bekymre deg for mye om feil fordi du kan også skyve glidebryteren tilbake slik du fikk det slik at du er alt bra der.

Så nå er jeg fornøyd med bildet mitt, det er På Tide Å Batchbehandling.

Nederst vil Du se Miniatyrbilder av dine valgte bilder eller bilder, bla over til det siste bildet i batchen.

Hold Ctrl På tastaturet og klikk på det siste bildet.

Du vil nå ha mye alt uthevet.

Nå er Det Tid for Magien.

Bruk Forhåndsinnstillingen på bildene du har valgt –

nederst til høyre ser du to knapper, en Sier Reset og Den andre sier Sync.

Klikk På Synkroniser-knappen.

Synkroniser Deretter når popup – Vinduet Synkroniser Innstillinger vises. Du bør oppdatere metadataene med en gang, slik at du ikke trenger å komme tilbake igjen og deretter gjøre det.

len deg tilbake og se magien skje.

Dette vil se spesielt bra ut når du Gjør Mange Batch Redigere bilder.

du vil se dem alle endre nederst.

når du er ferdig kan du lagre dem ved å klikke På Eksporter-knappen I Kategorien Bibliotekmodul.

Det siste jeg vil vise deg etter å ha lagret de valgte bildene i biblioteksmodulen, si av en eller annen grunn at du har gjort en feil, og du vil gå tilbake for å fikse det etter at du har synkronisert alt.

Vel ,det er enkelt.

Klikk på ditt første valg igjen, og ved Siden Av Sync husk det var en knapp Som Sa Tilbakestill, klikk det og Du Er Gylden.

Så det er det, håper dette sparer dere et tonn tid! gledelig batchbehandling.

Til Slutt håper Vi at denne opplæringen har hjulpet deg med å få mer innsikt i hvordan du importerer og batch redigere bilder. Tipsene vil hjelpe deg hvordan du gjør Det I Lightroom CC. Vi håper at denne måten du har oppnådd fullstendig kunnskap om denne kraftige funksjonen, og hvordan kan du bruke den selektivt slik at bare visse endringer blir brukt på utvalgte bilder. Vi har også fortalt deg forskjellige måter å tilbakestille eller angre batch redigeringer.

Vurdering: 4.00 basert på 5 Karakterer
følgende to faner endre innholdet nedenfor.

  • Bio
Julian

Julian

Uteksaminert fra college i 2002 med en Grad I Kunst&design, jeg begynte å utforske Min vei i grafisk design Og profesjonell postproduksjon . Frilanser på heltid siden 2011.

Julian

Siste innlegg Av Julian (se alle)

  • Slik Tar Du Solnedgangsbildene Dine Til Et Annet Nivå I Photoshop – 1. juni 2019
  • Slik Fjerner Du Bakgrunner Ved Hjelp Av Bare Penselverktøyet – Mai 26, 2019
  • lær avanserte photoshop – uskarphetsteknikker for bakgrunnssløring – 18. mai 2019
  • hvordan slå et bilde til en skisseeffekt i photoshop – 11. mai 2019
  • hvordan lage dine egne hurtigtaster i photoshop-2. mai 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.