i Denne new York city food guide finner du 10 må-spise restauranter I NYC som jeg nesten kan garantere vil tilfredsstille smaksløkene dine.En Av De største tingene Om New York City er mangfoldet av folket; Og det er ingen bedre måte å oppleve New York Citys smeltedigel enn ved å grave inn i maten.

hvis du elsker å spise, denne guiden på noen av DE beste restaurantene I NYC er for deg.

Merk: New York City Er en gigantisk by med tusenvis av restauranter. Så denne listen over topp 10 restauranter I NYC er for all del ikke fullført, men det er et utvalg av de beste restaurantene jeg personlig prøvde under min siste tur. Hvis Du har andre favorittrestauranter I New York City(ikke nevnt i denne guiden), vil jeg gjerne dele den i kommentarene nedenfor.

Katz 'S Delicatessen's Delicatessen
den legendariske pastrami På Katz’ S Delicatessen

Katz ‘S Delicatessen

new york city restauranter, katz’ s delicatessen er en institusjon som har servert klassiske smørbrød siden 1888.

Selv om de har en rekke matvarer på menyen, er den eneste grunnen til At Du bør spise På Katz ‘ S Deli for deres pastrami. Pastrami er oppsiktsvekkende, faller fra hverandre øm, med et perfekt forhold mellom fett og kjøtt, og en skorpe av sort pepper og hemmelige krydder. Det er alt du kan ønske deg i pastrami.

når Du går Inn I Katz ‘ S Delicatessen, får Du en liten gul billett(sørg for at du holder fast på dette og ikke mister det, eller de vil belaste deg, seriøst). Ta den lille gule billetten og gå til baren-stil teller og gi den til en kutter. Kutteren vil ta bestillingen din, og fikse smørbrød. Ofte din kutter vil gi deg et utvalg av pastrami som han gjør din sandwich. Det er forventet at du gir din kutter et tips.

beste restauranter i NYC
Reuben med pastrami

så tar du smørbrødet ditt, setter deg ned ved et tomt bord og setter tennene i et latterlig tykt kjøttsmørbrød, og nyter det. hver eneste bit av det!Da jeg spiste På Katz ‘ S Delicatessen, bestilte min kone og jeg reuben med pastrami, og en halv corned beef, med en side av coleslaw og en tallerken pickles. Corned beef var ok, ikke noe spesielt for meg, men reuben pastrami var gal. Også, jeg brydde meg ikke om coleslaw som det var ganske søtt, men kosher pickles var utmerket.Ekspert eater tips: Hvis Du går til lunsj, Er Katz ‘ S Deli kjent for å være gal opptatt. Så hvis du er oppe for Det når Du er I New York City, gå til frokost, etter at de åpner klokka 8. Min kone og jeg var der like etter 8 am, og vi hadde nesten hele restauranten for oss selv (pluss vi hadde resten av dagen for å brenne av alt som pastrami).

Berømte Restauranter I New York
Motstå tidstesten – Katz ‘ S Delikatesser

Adresse: 205 E Houston St, New York, NY 10002, USA
åpningstider: 8 am – 10:45 pm på mandag – onsdag, 8 am – 2:45 am på torsdag, 8 am – hele natten på fredag, åpent hele dagen på lørdag, 8 Am – 10:45 pm på søndag.Priser: Katz ‘ S Deli er veldig dyrt, det er bare ingen annen måte å si det på – $ 20 for en sandwich!!? Men jeg antar at du betaler mat og legende. Min totale regningen kom til $48.56.
hvordan komme seg dit: restauranten ligger I Lower East Side På Manhattan. Jeg tok t-banen til 2. Ave stasjon, og det er bare en fem minutters spasertur ned Houston St. Til Katz ‘ S Deli.

Krydret Landsby Restaurant
Krydret Stor Skuff Kylling På Krydret Landsby

Krydret Landsby

» marineres I Budweiser, salt, pepper og MSG.»

da jeg rotet mine spisepinner gjennom skjønnheten som er «Spciy Big Tray Chicken» på Spicy Village restaurant, fikk jeg et glimt av En artikkel skrevet Av New York Times lagt ut på veggen, skrevet alt om Spicy Village og spesielt fokusert på parabolen jeg var i ferd med å fortære.Spicy Village Er en liten restaurant som ligger I Chinatown På Manhattan som spesialiserer seg på hjemmelagde retter fra Den sentrale Henan-provinsen I Kina, pluss noen ekstra retter som har røtter i Xinjiang – Den Krydrede Store Skuffekyllingen er en av dem.

New York city food guide
Det er en utrolig kombinasjon av smaker!

hvis du er en krydret mat fanatiker, og elsker spisskummen, mat kan neppe bli bedre Enn Krydret Stor Brett Kylling.igjen, kyllingen er dypt stekt i en unik concoction( som inkluderer øl), deretter braised i en krydret chili, spidskommen og sichuan pepper suppe. Jeg bestilte det med håndtrukne nudler, som gikk med parabolen perfekt, men ris ville vært like bra.jeg inkludert Spicy Village på min liste over beste restaurantene I NYC fordi den kraftige smaker og vennlighet av denne lille restauranten er standout.Stor takk Til Monty I NYC som anbefalte Spicy Village, og sa at det var en restaurant jeg ville være sikker på å elske.

Krydret Landsby
Krydret Landsby, liten restaurant med store smaker

Adresse: 68 Forsyth St #B, New York, NY 10002, USA
åpningstider: 10 am – 11 pm på mandag – lørdag (stengt på søndag)
priser: Den Krydrede Store Skuffen Kylling som var tjene to kostnader i $14-serien.Hvordan komme seg dit: Spicy Village ligger i utkanten Av Chinatown, noen få minutters gange Fra Grand St. t-banestasjon.

Di Fara Pizza
Restauranter I NYC – Di Fara Pizza

Di Fara Pizza

en av de første matene du tenker på; ikke å spise pizza i nyc ville være det samme som å komme inn i en bil og ikke gå hvor som helst – du gjør det bare ikke.I noen New York City reise eller mat guide, vil du finne dusinvis av legendariske pizza restauranter Som Lombardi ‘s, som er en Av De første pizzeriaer I Amerika, Og Grimaldi’ s som er kjent for sin kull murstein ovn pizza.Men da jeg spurte hvor jeg skulle gå for Den beste pizzaen I New York City, fikk jeg et overveldende svar på Å prøve Di Fara Pizza i Brooklyn.Lenge kjent, spesielt blant mat besatt Av New York, Di Fara Pizza Er en liten familiedrevet restaurant eid av pizza gjør legende, Domenico DeMarco (og nå hans familie som han får ganske eldre). I Denne artikkelen På Business Insider, demarco forklarer At en av grunnene til at deres pizza er så bra er fordi deres ingredienser, inkludert tomater og ost, alle kommer direkte fra Italia.En dag på min mat tur Til New York city min kone og jeg bestemte meg for å ta en mat oppdrag Til Brooklyn, stopper først På Di Fara Pizza. Vi ankom ca 20 minutter før de åpnet ved middagstid, og jeg var heldig å være først i kø for dagen. Etter mye overveielse, og leser dette innlegget Fra Serious Eats, bestemte jeg meg endelig for å bestille den klassiske tynne skorpe runde kaken, med halv bare ost og halv med pepperoni.

Få eksklusive oppdateringer

Skriv inn din e-post og jeg vil sende deg den beste reise mat innhold.

Beste pizza I NYC?
ja, du vil se på pizzaen din så nært.

jeg satte i bestillingen min, og etter ca 15 minutter kom pizzaen min ut av ovnen, osten sizzling og nesten glir rundt på toppen av kaken. Det jeg elsket mest er at de saks kuttet på litt fersk basilikum rett på toppen av sizzling osten før du serverer den.

Ord er vanskelig å beskrive hvor god og hvor enkelt smaker pizza På Di Fara Pizza var.

skorpen var tynn og skarp på bunnen, gooey på innsiden, med en liten søt og litt tart tomatsaus, et perfekt lag med ost, og den friske basilikum for å gi den ekstra berøring.

Di Fara Pizza
Di Fara Pizza I Brooklyn

Adresse: 1424 Avenue J, Brooklyn, Ny 11230, USA
åpningstider: 12 pm – 8 pm på tirsdag – søndag (stengt på mandager)
priser: prisene på di fara pizza er kjent for å være litt latterlig dyrt. Jeg betalte $31 for min fulle pizza, eller hvis du betaler $5 per stykke.
Hvordan komme seg dit: Di Fara ligger I Brooklyn. Jeg tok t-banen fra Manhattan hele veien Til Avenue J station, som tok ca 45 minutter, og restauranten er bokstavelig talt over gaten fra avkjørselen til t-banestasjonen.

Halal Gutta
Kylling over ris På Halal Gutta

Halal Gutta

Hva kan være så bra om kylling over ris?Det var det jeg tenkte for meg selv før jeg noen gang spiste På Halal Guys, en av De originale new York city street food-vognene. Maten er Midtøsten inspirert og de serverer Halal mat som navnet deres ganske tydelig antyder.»Pass på at du får mye saus, både den hvite sausen og den røde chili-sausen,» er det mange fortalte meg om å spise På Halal-Gutta.En natt i New York city, min kone og jeg gikk gjennom Times Square og vi tenkte på steder å spise når jeg husket den opprinnelige Halal Gutta var ikke så langt unna. Vi dro til stedet, rett over gaten Fra Hilton Midtown hotel.jeg bestilte kyllingen over ris, som kom i en foliebeholder med en base av oransjefarget ris, toppet med et lag med halvstrimlet kylling på toppen, noe isbergsalat og et par stykker brød på siden. Siden jeg bestilte for takeaway, fikk jeg den hvite og røde sausen i små pakker på siden.

Beste restauranter i NYC
ikke skimp på sausen!

Først bestemte jeg meg for å prøve kylling og ris på egen hånd. Det var ganske vanlig.

så klemte jeg på den hvite og røde sausen.

La meg fortelle deg, når Det kommer Til Halal Gutta, det handler om den hvite og røde saus. Det er der hemmeligheten av smak ligger og eksplosjonen av smak er. Virvel av kremet hvit saus, og krydret chili fylt rød saus, gjennomvåt over kylling ris er den eneste måten å spise Halal Gutta.

Ekspert spisetips: Uansett hva du gjør, ikke under-do sausen. Alvor, Halal Gutta handler om saus.

nyc street food
halal Gutta street food handlevogn på 53rd Street

Adresse: W 53rd St, New York, NY 10019, USA
åpningstider: 10 am – 4 am daglig, en av sen kveld restauranter i nyc når du trenger et stort måltid på 3 am!Priser: For New York City Er Halal Guys et Av De beste stedene å spise I NYC på et budsjett, og for hvor full du kommer til prisforholdet, er Det en god avtale. Kyllingen over ris kostet meg $ 7.
hvordan komme seg dit: Sannsynligvis den nærmeste t-banestasjonen er 7th Ave, men du kan også gå Fra Central Park eller hvor Som Helst I Midtown.

Russ Døtre
Den Klassiske På Russ & Døtre

Russ & døtre

en annen new york city arv stift er russ & døtre, en deli med begynnelse Som En Gate mat Pushcart og har vært «appetittvekkende siden 1914.»

Russ & Døtre Er En Av De mest berømte new York city restauranter for servering av alle typer laks, både røkt og saltet kurert, med bagels og kremost. De har også et ganske omfattende utvalg av andre deilige matvarer som sild, salater og tørket frukt og nøtter.

da jeg kom Til Russ & Døtre på en morgen på ca 10 am, linjen var ut døren. Men det tok ikke mer enn fem minutter for meg å komme inn og ta en billett. Det var bare stående rom, men etter ca 15 minutter ble nummeret mitt kalt (som skjedde for å være akkurat riktig tid for meg å bestemme hva jeg ønsket å bestille).

Berømte steder å spise I NYC
Utvalg Av Speket og røkt laks

Hva er Gravlaks?

mange av begrepene er ulike måter å bevare laks Med Skandinavisk opprinnelse på. Gravlaks er betegnelsen på spekelaks, vanligvis i salt og sukker.

En annen vanlig laks På Russ & Døtre er belly lox, med er saltet herdet laksemage, kjent for å være fet og veldig salt. Lucky Peach publiserte denne flotte guiden om de forskjellige laksetypene du finner hos Russ & Døtre.

Til tross for å bestille et utvalg av forskjellige salmons, ville budsjettet mitt ikke tillate. Så jeg valgte en alt bagel Med Skotsk røkt laks, kaviar kremost, med tomater og løk.

topp 10 restauranter i NYC
alt bagel, Skotsk røkt laks, og kaviar kremost

den røkt laks bagel var mye mindre enn jeg hadde forventet. Men smaken kvaliteten var fantastisk. Laksen smeltet bokstavelig talt i munnen min og var nesten den samme tekstur som det tykke laget av kaviar kremost som ble spredt på begge sider av bagel.I Likhet Med Katz ‘ S Delicatessen, selv om maten er av utmerket kvalitet og bundet til å tilfredsstille, er det for all del ikke en av budsjettrestaurantene I NYC; du betaler ekstra for den legendariske statusen til restauranten.

Kjente restauranter i New York
Russ & Døtre siden 1914

Adresse: 179 e houston st, new york, ny 10002, usa
åpningstider: 8 am – 8 pm på mandag – fredag, 8 am – 7 pm på lørdag, og 8 am – 5:30 Pm På Søndag.
Priser: Jeg hadde en klassisk sandwich for $13,88. Tro meg, jeg måtte ta den ene smørbrød og løpe, for frykt for at hvis jeg hang lenger, ville jeg rack opp en $100 regning.
Hvordan komme seg dit: Du kan komme Til Russ& Døtre fra en rekke t-banestasjoner avhengig av Hvor Du er I New York City, men jeg tok t-banen til 2nd Avenue station og det handler om en 3 minutters gange derfra.

Restauranter i NYC
Etiopisk mat På Meske I NYC

Meske Etiopisk Restaurant

sammen med mer kjente New York city restauranter som har blitt institusjoner i byen, nyc gir deg også muligheten til å prøve retter fra hele verden.Etiopisk mat skjer for å være en personlig favoritt av meg, og da jeg var I NYC, møtte jeg min gode stekte Sarah FRA OHK World, og hun tok meg til en av hennes Favoritt Etiopiske restauranter i byen: Meske Etiopisk Restaurant.Ikke bare Er Etiopisk mat deilig, men familiestilen med å spise sammen, er det som virkelig gjør Det til en flott opplevelse. På menyen finner du både et kjøtt eller en vegetarisk kombinasjonsfat som inneholder en rekke spesielle retter, som alle kommer på toppen av et brett med injera(som er en pannekake som surt brød laget av teffmel).jeg vil anbefale å bestille en blandet kombinasjon av ditt valg, pluss noen ekstra retter som spesielle tibs og / eller doro wot (En Etiopisk gryte av kylling, egg og masse berbere).

Meske serverer Utmerket Etiopisk mat og er en av restaurantene I NYC i denne guiden som også har mange vegetariske alternativer.

Meske Etiopisk Restaurant
Meske Etiopisk Restaurant

Adresse: 468 W 47th St, New York, NY 10036, USA
åpningstider: 12 noon – 10:30 pm daglig priser: det var tre av oss, og vi hadde en ganske betydelig måltid pluss drinker og vår regning kom til ca $90. Du ønsker å bruke ca $ 30 per person.
hvordan komme seg dit: Meske ligger I Hell ‘ S Kitchen et par kvartaler fra 50th Street stasjon.

Hurtigmat i NYC
New Yorks Shake Shack

Shake Shack

Fra Inn-N-Ut Til Fem Gutter, Er Usa neppe immune fra burger wars.Når Det gjelder Den beste burgerkjeden i Usa, Har New Yorks Shake Shack ledet en burgerrevolusjon og wowing burger fanatikere nylig. Her er en ganske komplett burger kjede smak test sammenligning På Alvorlige Spiser.jeg foretrekker ærlig normalt ferske håndlagde burgere over fastfood burgere, men når jeg passerte Madison Square Park (Den opprinnelige plasseringen Av Shake Shack), kunne jeg ikke motstå å prøve en av DE mest berømte burgerkjederestaurantene I NYC for å se hva det handlet om.

menyen inneholder burgere, pølser og rister, og jeg bestemte meg for Å gå rett for Double Shack Burger med en side bestilling av frites.

Shake Shack burgere
The Double Shack Burger

Et par raske ting å fortelle deg om Shake shack burger:

  • Burger kjøtt – The biff er en kombinasjon av kort ribbe, mørbrad og brisket som alltid er frisk og aldri frossen. Jeg likte hvordan burger var ikke en fin grind.
  • Bun-bun er en potetrull som er veldig myk og ristet i smør før den blir kompilert.Ost – det eneste På Shake Shack burger som jeg ikke bryr meg om, eller trodde kunne forbedre var osten. Det hadde den bearbeidede plastikk smaken til meg.

jeg vil ikke nekte, jeg likte hver bit Av Min Double Shake shack burger ned til siste drypp av bifffett.

Shake Shack I NYC
den opprinnelige Shake Shack På Madison Square Park

Adresse: Madison ave &e. 23rd st, new york, ny 10010, usa
åpningstider: 11 am-11 pm daglig
Priser: Min Double Shack Burger koster $8.09 pluss $2.99 for vanlige frites. Jeg tror de er ganske gjennomsnittlige priser FOR NYC fast food-restauranter.Hvordan komme seg dit: Du kan komme Til Madison Square Park den raskeste fra 23rd Street t-banestasjon.

Gloria er Karibiske Retter
Stor curry kylling tallerken på Gloria er Karibiske Retter

Gloria er Karibiske Retter

Gloria er Karibiske Retter, som ligger i Crown Heights, Brooklyn, serverer en miks av Karibisk mat, de fleste som er Trinidadiske.For utrolig deilige karriretter og vennlig service Er Gloria ‘ S Caribbean Cuisine en av restaurantene I NYC du ikke vil gå glipp av.

på menyen kan du bestille et godt utvalg av forskjellige karriretter sammen med side retter, og de har også rotis og double (En Trinidad Og Tobago stekt flatbread sandwich).

Karibiske restauranter i NYC
Stor karri fisk plate

da min kone og jeg spiste På Gloria ‘ S Caribbean Cuisine bestilte vi to tallerkener, en med karri kylling og den andre karri fisk, som begge kom med en rekke vegetabilske sider og ris.

Fra det øyeblikket jeg løftet lokket på min to-go foliebeholder, og den dampskyen fylt med duften av krydder slo nesen min, kunne jeg knapt inneholde spenningen min.

smaken av karriene er like god som de lukter.

Det eneste jeg angrer er bare å bestille en karri plate uten å prøve dobler. Så neste gang jeg spiser På Gloria ‘ S Caribbean Cuisine, bestiller jeg et par dobler med en gang.

Gloria 'S Caribbean Cuisine
Gloria’ S Caribbean Cuisine

Adresse: 764 Nostrand Ave, Brooklyn, Ny 11216, USA
åpningstider: 11 am – 9 pm på tirsdag – torsdag, 11 am – 9:30 pm på fredag og lørdag, og 11 am – 8:30 pm på søndag og mandag
priser: de store størrelse plater koste $11 – $14, men porsjonsstørrelser er store Og vel verdt Det.
hvordan komme seg dit: For Å komme Til Gloria Caribbean Cuisine I Brooklyn kan du ta t-banen Til Nostrand ave stasjon, og det handler om en 10 minutters spasertur derfra.

Xi 'an Berømte Matvarer'an Famous Foods
den latterlig gode krydret spisskummen lam nudler På Xi’ an Berømte Matvarer

Xi ‘an Berømte Matvarer

Med flere steder Rundt New York City, xi’ an famous foods spesialiserer seg på å servere smaker fra xi ‘ an, en by som ligger i den nordvestlige delen av kina.I Motsetning Til Kinesisk Kantonesisk mat, Er Kinesisk mat fra Xi ‘ an mer tung på krydder, nemlig spisskummen, chili (og rikelig med chili olje), Og Sichuan pepper.Når Det gjelder restauranter I NYC, Er Xi ‘ an Famous Foods en av mine personlige favoritter. Jeg kunne sikkert spise noe av menyen hver dag og være veldig glad.

Xi ' an Berømte Matvarer'an Famous Foods
Fantastisk forfriskende krydret Asiatiske agurker

Som jeg allerede nevnte ovenfor, finner du praktiske steder Av Xi ‘ an Berømte Matvarer rundt NYC, men jeg bestemte meg for å ta turen fra Manhattan til New york.flushing å besøke den opprinnelige plasseringen, bortgjemt ned i bunnen kjelleren av golden shopping mall.matsenteret i bunnen av kjøpesenteret er vakkert, det føles bokstavelig talt som om du har reist ut Av New York og rett til Kina.

Beste steder å spise i NYC
du vil aldri at denne tallerkenen med nudler skal ende…

Til tross for at du ville bestille hele menyen, siden det var noen flere restauranter jeg ønsket å spise på I Flushing, bestemte jeg meg for å holde det enkelt og bestille en tallerken med krydret cumin lam hånd-rippede nudler og en side av krydret asiatisk agurksalat (se hele menyen her).nudler var alt jeg hadde håpet på, gooey og tykk, og gjennomvåt i sin utsøkte hemmelige chili olje Og Sichuan pepper blanding. Lammet bare gjort ting enda bedre, men jeg ville ha vært seriøst fornøyd bare med nudler og chili olje!

Golden KjøpesenterXi ‘ an Berømte Matvarer opprinnelige grenen På Golden Kjøpesenter

Adresse: Golden Kjøpesenter, 41-28 Main St Kjeller, Suite 36, Flushing, NY 11355
åpningstider: 10:30 am 9:15 på søndag til torsdag og 10:30 am – 9:30 pm på lørdag og søndag
Priser: Hånd trukket plater av utsøkte nudler koste i $7 – $9 Per Plate utvalg.Hvordan komme seg dit: Ta NYC subway Til Flushing Main Street station og det handler om en 5 minutters spasertur over Til Golden Shopping mall. Hodet rett ned og begynne å spise.

Beste tacos i NYC
Adobada taco På Los Tacos no. 1

Los Tacos No. 1

etter eksamen Fra Universitetet i usa, i 2009 bestemte jeg meg for å reise til sørøst-asia, og jeg flyttet aldri tilbake.Og Så mye som Jeg elsker Thailandsk mat, Er En Av de eneste hovedkjøkkenene jeg virkelig savner å bo I Bangkok, Meksikansk mat. Det er ikke Tex-Mex typen mat som jeg savner, men det er de virkelige riktige tacos hvor du kan smake på kjøttet, smokiness og de brennende tørre chiliene i salsa.Etter å ha gjort noen omfattende undersøkelser på restauranter I NYC som serverer Meksikansk mat, spesielt meksikansk stil street food, kom Jeg over Los Tacos No. 1 ligger På Chelsea Market, og umiddelbart visste at det var en restaurant jeg trengte å prøve.Hvis Du leter etter Noen Av De beste tacos New York City Har å tilby, og muligens like god som tacos andre steder i Usa, Vil Los Tacos No. 1 tilfredsstille alle dine behov.

Meksikansk mat i New York
Dette er akkurat det jeg vil se delvis gjennom en taco.

jeg bestilte en av hver av deres tacos: adobada, carne asada, pollo asado og nopal.

Du kan da velge å ha tacos med mais eller mel tortillas, og jeg bestilte to av hver. Tacos er dekorert med koriander, løk og guacamole, og du kan legge til din egen salsa, ekstra tørket chili og lime kiler for å klemme på toppen.

For taco elskere Los Tacos No. 1 er en av må spise steder i NYC. Alle tacos var gode, men det beste var adobada, tilberedt på en doner som minnet Meg Om Istanbul, på en mais tortilla med alle toppings og ekstra salsa.

Los Tacos no. 1
Los Tacos No. 1 På Chelsea Market, NYC

Adresse: Chelsea Market, 75 9th Ave, New York, NY 10011, USA
Åpningstider: 11 am-9 pm fra mandag-lørdag, 11 am-8 pm på søndag
Priser: jeg bestilte fire tacos og min regning kom til $14 som ikke er på noen måte budsjett eller billig, men det er ganske typiske priser for restauranter i New York City.1 Ligger På Chelsea Market, som er en fem til ti minutters gange fra 14th Street t-banestasjon.

kart OVER NYC restauranter

på kartet er det noen ekstra restauranter også, men restaurantene som er oppført i denne guiden er 1-10 på dette kartet.

New York city food guide
Pølser er bra, men Det er så mye mer å spise i NYC!

Konklusjon

der har du det, 10 av de beste restaurantene I NYC som jeg spiste på under mitt besøk I New York City.Og til slutt igjen, jeg kan bare ikke slutte å tenke på mangfoldet I New York City, folkene som kaller det hjem, og smeltedigelen av deilig mat tilgjengelig.

for all del ikke begrense deg til bare 10 restauranter inkludert I Denne new York city mat guide, men jeg håper det gir deg noen ideer om må-spise restauranter i NYC som du ikke vil gå glipp av!

Få eksklusive oppdateringer

Skriv inn din e-post og jeg vil sende deg den beste reise mat innhold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.